Žádost o členství v DAV sekce Zittau
- místní skupina Lužický horský spolek

Všechny Vaše otázky na členství v místní skupině Lužický horský spolek sekce Zittau můžete zasílat emailem na: info@horskyspolek.eu

Pokud se chcete stát členem místní skupiny Lužický horský spolek v sekci Zittau Německého alpského spolku, stáhněte si nejprve oba formuláře.
Německý formulář, Český vzorový formulář

Německý formulář vytiskněte a vyplňte podle vzorového českého formuláře. Vzhledem ke skutečnosti, že české banky neprovádí mezinárodní inkasní platby (pouze bankovní převody do zahraničí a ty jsou spoplatněny částkou okolo 220,- Kč) nevyplňujte spodní část formuláře "Zmocnění k inkasu". Vyplněný formulář spolu s částkou v Eurech za členské poplatky a poplatkem za bankovní převod a poštovné ve výši 1 € odevzdejte osobně vedení Lužického horského spolku.

Zde najdete aktuální členské poplatky.
Členství v místní skupině Lužický horský spolek sekce Zittau Německého alpského spolku se uzavírá a vyřizuje čtvrtletně, tedy na konci března, června, září a prosince. Případně po domluvě s vedením Lužického horského spolku.

Alpenverein

Co je Alpenverein
Výhody členství v DAV
Stanovy DAV sekce Zittau